+36-30-083-0832 iroda@1ahosting.hu

Automatizált domain regisztráció és webhosting

Miért érdemes minket választania?

  1. Automatizált domain regisztráció

Lefoglalhatja vállalkozása domain nevét mindössze néhány egyszerű lépésben. Az 1A Hosting hivatalos, akkreditált .hu és .eu regisztrátor, valamint európai szinten kínálja az összes elérhető domain végződést (TLD). A gyors és automatizált regisztrációs folyamatnak köszönhetően domainje azonnal elérhetővé válik.

  1. Biztonság Magyarországi szervereken

Weboldalát biztonságos magyarországi szervereken tároljuk, garantálva ezzel a stabil működést és gyors elérhetőséget a magyar látogatók számára. A megbízható infrastruktúránk és naprakész biztonsági intézkedéseink révén Önnek csak a vállalkozására kell összpontosítania.

3. Biztonság és stabilitás

Miért fontos, hogy a domain biztonságos szervereken legyen? Az online térben a biztonság mindenek felett áll. Az 1A Hosting magyarországi szerverein tárolja weboldalaidat, így garantálva a stabilitást és a magas szintű adatvédelmet.

 

Hogyan vásárolhat domaint? 

  • Használja online domain keresőnket, hogy meggyőződjön a kívánt domain elérhetősége felől.
  • Töltse ki egyszerű űrlapunkat és rendezze az esetleges díjakat.
  • Kezdje el az online jelenlét építését azonnal!

A domainválasztás művészete

A domainek nem csak internetes címek, hanem egyfajta digitális névjegyek is, melyek sokat elmondhatnak vállalkozásodról. Az első domainek a 80-as évek végén jelentek meg, és azóta a digitális tér elengedhetetlen részévé váltak. Az 1A Hosting segítségével nemcsak regisztrálhatja a kívánt nevet, hanem egyedi végződéseket is kiválaszthat, így lehetőség van kitűnni a digitális tömegből. 

Tudtad? 

Az internet történetének egyik legrégebbi domainje a symbolics.com, amelyet 1985. március 15-én regisztráltak. A mai napig aktív, és a kezdeti idők emlékét őrzi meg az online világban.