+36-30-083-0832 iroda@1ahosting.hu

Weboldal készítés

A hatékony online jelenlét ma már alapvető a vállalkozások sikeréhez. A Google keresőben való megjelenés és az online értékesítés fokozása elengedhetetlen a potenciális ügyfelek eléréséhez. Szolgáltatásunkkal mindezt könnyedén elérheti. 

 

Miért érdemes minket választania?

  1. Egyedi dizájn

Professzionális és egyedi weboldal dizájnt készítünk vállalkozásának, amely kiemeli Önt a versenytársak közül. Szolgáltatásunk segítségével weboldala összhangban lesz vállalkozása márkájával és identitásával, létrehozva egyedi és felismerhető megjelenést.

  1. Tartalomfeltöltés

Segítünk a weboldal tartalmának elkészítésében és feltöltésében, hogy az információk könnyen elérhetőek legyenek az érdeklődők számára.

3. Microsite és webnévjegykártya

Készítünk olyan microsite-okat és webnévjegykártyákat, amelyek egyedi tartalmakkal és azonnali elérhetőségekkel segítik a látogatókat.

4. Mobilbarát arculattervezés és SEO

Weboldalaink mobilbarát kialakítással rendelkeznek, és hatékony keresőoptimalizálással biztosítjuk, hogy a keresőmotorok által könnyen megtalálható legyen, növelve ezzel az organikus látogatottságot. 

 5. GDPR adatvédelmi beállítások

Garantáljuk, hogy weboldala megfelel minden adatvédelmi előírásnak, és a látogatói személyes adatai biztonságban vannak.

6. Statisztikai információk

Rendszeresen küldünk Önnek hasznos statisztikai információkat a weboldala forgalmáról és a látogatók számáról, hogy mindig nyomon követhesse a teljesítményt.

 

Hogyan kezdhetjük el? 

Az első lépés a konzultáció. Beszéljük meg az egyedi igényeit és terveit, és személyre szabott megoldást kínálunk vállalkozása számára. Ne hagyja ki az online lehetőségeket – kezdje el ma a digitális siker útját! | Kapcsolatfelvétel

 Tudtad? 

A világon jelenleg több mint 1.8 milliárd weboldal található, és ez a szám folyamatosan nő. Az internet olyan dinamikus és változatos, hogy mindig van valami felfedezésre váró újdonság. A weboldalak szinte már a digitális világunk részeivé váltak, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek a saját kiemelkedő online jelenlétének megteremtésében!